Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información Cerrar

video

Tràiler
comparte

Tràiler "Sota una nit d'estels", 2019

Seleccionada al Festival Internacional de Cinema de Girona, 2019. S'estrenarà dins el marc del Festival el dissabte 28 de setembre a les 15h a la Casa Cultura de Girona.

Dues amigues parlen de l'amor antic d'una d'elles, sota la influència del teatre i la literatura.

La protagonista del film és transformada per la força de l’art i passa un procés de cerca de la seva identitat, preparant-se per a un amor que va marcar la seva adolescència, després de diversos desenganys professionals i vitals. A partir d’unes cartes que li ha estat enviant ell en la distància, ella anhela el seu retrobament. El film s’inspira lliurement del llibre “La construcción del personaje” de Constantin Stanislavski.

DIRECCIÓ: SANDRA SÀRRIAS (amb pròleg de Francesc Alarcón) GUIÓ. Sandra Sàrrias | FOTOGRAFIA. Francesc Alarcón | PRODUCTOR. Prôcessus Creatius | REPARTIMENT. Sandra Sàrrias i Marta Tortosa DECORATS. Lídia Mompart. SO. David Amat i Aleix Billà.

Amb la participació de Xavier Alomà i Ramon Catà.