Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información Cerrar

Equpo

Fundadores

 • Sandra Sàrrias

  Llicenciada en Història de l'Art amb Màsters en Comunicació, Literatura, Art i Pensament a les Universitats UAB, UdG i UPF. Té estudis d'interpretació per l'escola EOLIA de Barcelona, de dansa clàssica per la Royal Dance de Londres i de direcció escénica per la Sala Beckett de Barcelona.

 • Francesc Alarcón

  Diplomat en Direcció Cinematogràfica al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya, i màster a la mateixa especialitat a Bande à part. Entre altres coses, ha sigut membre del jurat a l'Athens International Film Festival l'any 2010.

Social Media

 • Lidia Montpart

  Diplomada en Direcció Cinematogràfica al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya i Graduada en Disseny d'Interiors al EASD Deià. Crafter i Do It Yourself.

Realización web

 • David Amat

  Diplomat en Informàtica, Electrònica i Telecomunicacions. Informàtic i programador per vàries empreses, entre elles, "l'Escola Universitària Politècnica de Mataró" i "Oki Edicions, SL". Ha realitzat cursos de formació com a Tècnic de so i ha sigut so directe a la pel·lícula "Soneto Nocturno".